Sex in de stal zaad sletjes

sex in de stal zaad sletjes

.

Ongeveer 4 weken na die sessie krijg ik weer een SMS op mijn telefoon. Ik lees hem snel en in de SMS staat dat ik me om 16 uur in de middag moet melden in de eerste paardenstal op de boerderij van Mr Ron. Ik spring snel onder de douche en scheer me helemaal zodat ik overal glad ben. Als ik klaar ben wacht ik vol spanning tot het vlak voor vier uur is en spring dan snel op mijn fiets om de korte afstand naar de boerderij af te leggen.

Ik zet mijn fiets neer en loop naar de eerste paardenstal. Daar zie ik al een blinddoek liggen en ik zie aan het dak twee touwen met lussen hangen. Ik weet van de vorige keren wat de bedoeling is en ik kleed me snel uit tot ik poedelnaakt ben. Ik loop naar de touwen en als ik eronder sta trek in snel de blinddoek voor mijn ogen. Op de tast vind ik de lussen van de touwen en ik schuif mijn polsen erin en trek de lussen strak. Volkomen weerloos sta ik weer in de stal te wachten op Mr Ron. Al snel hoor ik voetstappen naderbij komen.

De zenuwen gieren me door de keel. Bij de eerste stal hoor ik de voetstappen stoppen en ik voel een fikse pets op mijn rechterbil. Daarna voel ik meteen een fikse pets op mijn linkerbil en wordt ik hard bij mijn ballen gepakt. Een tong wordt in mijn mond geduwd en al wild tongend wordt ik begroet. Ik knik en zeg dat ik Mr Ron graag blij maak. Hierop voel ik Mr Ron mijn billen uit elkaar trekken. Ik voel iets kouds tegen mijn sterretje gezet worden en kort daarop vloeit er iets kouds in mijn kont.

De vloeistof blijft erin geknepen worden en Mr Ron zegt dat het voor mijn eigen bestwil is. Mr Ron loopt weg en vlak daarna hoor ik 2 paar voetstappen terug de stal inkomen. Ik hoor Mr Ron zeggen: Mr Ron vraagt me nogmaals of ik geen bezwaren tegen een leuke verrassing heb en als ik nogmaals zeg dat ik het wel zie zitten worden mijn polsen losgemaakt. Geblinddoekt pakt elke man een arm en ik wordt bloot mee naar buiten genomen.

Ik hoor een schuifdeur opengaan en ik wordt iets omhoog getrokken en naar binnen geduwd. Ik krijg het idee dat ik een busje in gevoerd wordt. Ik wordt half omgedraaid en ik hoor de man zeggen dat ik voorzichtig moet gaan zitten en dat hij me daarbij helpt. Als ik langzaam door mijn knieën ga wordt ik een beetje gestuurd en al snel voel ik iets tegen mijn anus drukken.

Ik hoor de man zeggen dat dit een stoel met ingebouwde dildo is en dat ik de dildo in mijn kont moet laten glijden. Ik hoor Mr Ron zeggen dat daar die grote hoeveelheid glijmiddel voor bedoeld was. Langzaam aan zak ik over de dildo totdat ik met mijn billen de zitting van de stoel voel. Mijn kont is helemaal opgevuld en een veel grotere dildo had ik ook niet kunnen verdragen. Als ik eenmaal zit worden mijn armen gespreid en bijna op de maximale lengte worden mijn polsen vastgemaakt.

Ik zit nu naakt in een busje, mijn kont vol met dildo en mijn armen vast. Mr Ron zegt dat ik er mooi bijzit en ik hoor hem zeggen dat ik mijn mond open moet doen. Ik voel dat hij er iets in stopt en daarna voel ik vocht in mijn mond. Ik voel dat mijn voorhuid naar achteren wordt getrokken en dat mijn pisgaatje geopend wordt. Ik voel dat er iets in mijn pisgaatje geduwd wordt en dat daarna iets onderaan mijn pik en aan mijn ballen geplakt wordt.

Kort daarna voel ik een schokje uit de dildo in mijn anus komen en langzaam aan voel ik mijn pik stijf worden. Het stijf worden wordt begeleid door een man die mij heel langzaam aftrekt en in mijn pik knijpt tot deze keihard staat. De hand laat mijn pik los en kort hierop voel ik dat de electro schokjes met tussentijd door mijn pik gaan. Vlak hierna voel ik pijn in mijn rechtertepel en daarna voel ik ook dezelfde pijn in mijn linkertepel. Ik hoor Mr Ron zeggen dat ik met deze tepelklemmen op er helemaal klaar voor ben.

Ik hoor dat de motor gestart wordt en dan voel ik dat we gaan rijden. Aan het eind van de oprijlaan van de boerderij van Mr Ron ligt een flinke drempel.

Als we daarheen rijden voel ik de dildo extra goed in mijn kont. Ik weet nog niet of ik het lekker vind of niet, maar merk wel dat ik botergeil wordt van de schokjes aan mijn ballen, pik en kont. Het geschud en gebonk gaat maar verder. Ik merk al snel dat de rit achterin de bus niet helemaal comfortabel is. Ondanks dat vind ik het wel spannend en geniet van de machteloosheid. Na een tijdje gereden te hebben voel ik dat het busje vaart mindert. Als het busje stilstaat hoor ik het raam opengaan en ik hoor dat de man zijn rijbewijs moet laten zien en moet blazen.

Ik hoor een piepje en daarna hoor ik een man zeggen dat de bestuurder niet gedronken heeft. Door de blinddoek heen zie ik opeens fel licht op mij gericht.

Ik hoor dat de man uit moet stappen van de agent en na een tijdje gaat de schuifdeur open. Ik word gevraagd hoe ik heet en wat ik hier doe. Ik vertel dat ik mark heet en dat ik hier vrijwillig ben.

De agent wil meer weten en ik vertel hem dat ik een ontdekkend slaafje ben die door zijn Mr aan deze man uitgeleend ben. Ik voel me behoorlijk te kijk zitten in mijn blootje en door de combinatie van de zenuwen en de electro krijg ik ook nog een orgasme waar de agent bij staat. Ik voel het zaad uit mijn ballen stromen en kennelijk ziet de agent het ook want hij zegt dat het er inderdaad op lijkt dat ik het leuk vind.

De man stapt weer in en hij vraagt of ik het nog naar mijn zin heb. Na een volmondig ja voel ik dat we weer gaan rijden. Na weer een tijdje gereden te hebben voel ik dat het schudden weer meer wordt.

Een buttplug van zeker 6 cm breed en 15 cm lang, geheel voorzien van ribbels ging naar binnen en werd met duct tape vastgezet. Beide broers kwamen voor me staan en knoopte hun overall los en lieten ze op hun enkels zakken. Daar kwamen twee besneden neukpalen te voorschijn elk met een enorme hangzak met forse ballen erin, beide pikken meer dan 20 cm schatte ik.

Zo sletje eens kijken hoever dat mondje van je open kan en hoever wij zonder problemen je neuk keeltje in kunnen. Jan pakte mijn hoofd vast en ik opende in lichte paniek toch mijn mond, dat ging nooit passen dacht ik nog, maar onder tussen zat die dikke eikel al tegen mijn huig aan te schuren en hoorde ik Henk zeggen, ontspan je en blijf door je neus ademen dan gaat alles goed. Jan begon met ze eikel nu druk uit te oefenen opmijn keel en langzaam schoof hij verder naar binnen, ik begon braak neigingen te krijgen en voelde steeds meer slijm in mijn mond en keel.

Dat gaat goed zei Jan, hij begint de boel al lekker onder te kwijlen, beter glijmiddel is er niet en weer drukte hij zijn pik verder in mijn keel en begon nu ook neuk bewegingen te maken.

Ik kreeg het steeds benauwder en werd licht in mijn hoofd, gelukkig merkte Jan dit en hij trok zich geheel terug, ondertussen liep het slijm over mijn kin heel en haalde ik gierend adem.

Goed gedaan slet maar we zijn er nog niet, hij pakte mijn hoofd stevig vast en trok me zo over zijn harde pik heen tot zijn ballen tegen mijn kin aantikte en begon me te neuken. Na 8 stoten diep in mijn keel hoorde in hem kreunen en spoot een aantal hete dikke stralen zaad in me, half stikkend slikte ik zoveel mogelijk door.

Samen met zijn half harde pik kwam er nog wat zaad uit mijn mond en kreeg ik een complimentje, dat was lekker slet, smaakt zeker naar meer. Henk stond er lachend bij te kijken en zei dat keel neuken vandaag geen probleem was en dat ze nu alleen nog mijn kont nog verder moesten testen. De plug ging er uit en Henk schoof zijn lekkere pik tot aan zijn ballen mijn kontje in, beide begonnen we te kreunen en Henk begon in sneltrein vaart te pompen en spoot na een paar minuten een flinke lading in mijn kontje.

Hij is wat mij betreft goedgekeurd zei Henk en beide maakte ze me los en terwijl ze me ondersteunde liepen we teug naar de stal, in een hoek stond een soort van bok die ze vroeger ook bij gym gebruikte en waarop ze me weer vastbonden. Goed slet je bent nu gekeurd en we gaan je vandaag een flink gebruiken.

Mijn kont werd voorzien van een anaal speculum, die flink aangedraaid werd, zo 7 cm is een mooie stand zei Henk kan ook meteen het zaad er weer uitlopen en je mond zullen we vast open zetten voor gebruik met een mond spreider die ook tot maximaal geopend werd. Zo slet je ben nu klaar voor ons feestje van vandaag, we hebben speciaal voor jou een fickstutenmarkt georganiseerd, weet je wat dat betekend? Ik kon alleen maar van nee schudden, goed ik zal het uitleggen zei Jan, het is een soort paardenmarkt waar merries komen om gedekt te worden door hengsten en vandaag ben jij de merrie voor ongeveer 15 hengsten, geil hé.

Lachend liepen beide broers de slat uit mij achterlatend, aan alle kanten lekkend, kwijlend uit mijn mond door de spreider en zaad lekkend uit mijn opengesperde kontje. Daar lag ik dan, mijn gedachten vlogen alle kanten op, wilde ik dit wel, een terugweg was er niet en ik voelde het voorvocht langs mijn eigen pik lopen denkend wat er net was gebeurd en datgene wat ik nog zou gaan meemaken.

Eerst Douchen - 3 Door: Arjen And Friends - 11 Door: Nieuw In De Sportschool - 11 Door: Lars En Mark - 12 Slot Door: Samenwonen, Seks, Surprise, Huwelijk.

Quint's Liefde - 6 Door: Gay, Jong, Teen, School, Lifestyle. Van Hetero Tot Sissy - 4 Door: Vernedering, Pijpen, Neuken, Slet. Jongens Hormonen - 13 Door: Quint's Liefde - 5 Door: Als Sletje Gebruikt - 3 Door: Mijn Geile Vader Door: Eerst Douchen - 2 Door: De Zes Van Klas 6a - 23 Door: Net Mobiel  -  Opwindend.

Net Webcams  -  Opwindend. Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend.

: Sex in de stal zaad sletjes

TEKENFILM NEUKEN IN DE VRIJE NATUUR Dikke vette tieten shemale gratis sex
MOOIE NATTE KUTJES NAAKT TURNEN Met nog steeds een stijve pik wordt ik mee naar binnen genomen en in de eerste stal in het hooi op de grond gelegd. Al snel hoor ik geroezemoes van meerdere mannenstemmen en ik hoor mijn tijdelijke Mr zeggen dat ze dichterbij mogen komen. Ik hoor Mr Ron zeggen dat daar die grote hoeveelheid glijmiddel voor bedoeld. Terwijl ik te kijk zit worden mijn benen uit elkaar getrokken en ik voel dat om elke enkel een band wordt gedaan. Samenwonen, Seks, Surprise, Huwelijk. Na verschillende losse contacten kreeg ik toch de behoefte om de fantasieën die ik heb eens uit te gaan voeren.
Sex met boerendochter dikke vette hoeren Ik zuig en ik zuig, ondertussen tong ik zijn pisgaatje en opeens gebeurd het. Ik voel het zaad uit mijn ballen stromen en kennelijk ziet de agent het ook want hij zegt dat het er inderdaad op lijkt dat ik het leuk vind. Gelukkig was het erg druk op mijn werk en was het vrijdag middag voor ik het in de gaten. Ik hoor Mr Ron zeggen dat daar die grote hoeveelheid glijmiddel voor bedoeld. Eerst Douchen - 3 Door: Goed slet je bent nu gekeurd en we gaan je vandaag een flink gebruiken.
Erotische massage goes neuken in de caravan Mr Ron zegt dat ik er mooi bijzit en ik hoor hem zeggen dat ik mijn mond open moet doen. Ik hoor een schuifdeur opengaan en ik wordt iets omhoog getrokken en naar binnen geduwd. Ik voel dat hij er iets in stopt en daarna voel ik vocht in mijn mond. Mijn kont is helemaal opgevuld en een veel grotere dildo had ik ook niet kunnen verdragen. Half uur later een bericht terug met daarin een adres en tijdstip waar ik me diende te melden en de opmerking dat ik gespoeld en geschoren diende te zijn en dat ik binnen 5 minuten moest antwoorden anders ging het feest niet door. De tijd vliegt als je lol hebt. Na 8 stoten diep in mijn keel hoorde in hem kreunen en spoot een aantal hete dikke stralen zaad in me, half stikkend slikte ik zoveel mogelijk door.
GEILE TIENERKUTJES GRATIS PLASSEX 823

BLOTE KUTTEN GIJL WIJF

Mr Ron vraagt me nogmaals of ik geen bezwaren tegen een leuke verrassing heb en als ik nogmaals zeg dat ik het wel zie zitten worden mijn polsen losgemaakt. Geblinddoekt pakt elke man een arm en ik wordt bloot mee naar buiten genomen. Ik hoor een schuifdeur opengaan en ik wordt iets omhoog getrokken en naar binnen geduwd. Ik krijg het idee dat ik een busje in gevoerd wordt. Ik wordt half omgedraaid en ik hoor de man zeggen dat ik voorzichtig moet gaan zitten en dat hij me daarbij helpt. Als ik langzaam door mijn knieën ga wordt ik een beetje gestuurd en al snel voel ik iets tegen mijn anus drukken.

Ik hoor de man zeggen dat dit een stoel met ingebouwde dildo is en dat ik de dildo in mijn kont moet laten glijden. Ik hoor Mr Ron zeggen dat daar die grote hoeveelheid glijmiddel voor bedoeld was.

Langzaam aan zak ik over de dildo totdat ik met mijn billen de zitting van de stoel voel. Mijn kont is helemaal opgevuld en een veel grotere dildo had ik ook niet kunnen verdragen. Als ik eenmaal zit worden mijn armen gespreid en bijna op de maximale lengte worden mijn polsen vastgemaakt. Ik zit nu naakt in een busje, mijn kont vol met dildo en mijn armen vast. Mr Ron zegt dat ik er mooi bijzit en ik hoor hem zeggen dat ik mijn mond open moet doen. Ik voel dat hij er iets in stopt en daarna voel ik vocht in mijn mond.

Ik voel dat mijn voorhuid naar achteren wordt getrokken en dat mijn pisgaatje geopend wordt. Ik voel dat er iets in mijn pisgaatje geduwd wordt en dat daarna iets onderaan mijn pik en aan mijn ballen geplakt wordt. Kort daarna voel ik een schokje uit de dildo in mijn anus komen en langzaam aan voel ik mijn pik stijf worden. Het stijf worden wordt begeleid door een man die mij heel langzaam aftrekt en in mijn pik knijpt tot deze keihard staat. De hand laat mijn pik los en kort hierop voel ik dat de electro schokjes met tussentijd door mijn pik gaan.

Vlak hierna voel ik pijn in mijn rechtertepel en daarna voel ik ook dezelfde pijn in mijn linkertepel. Ik hoor Mr Ron zeggen dat ik met deze tepelklemmen op er helemaal klaar voor ben.

Ik hoor dat de motor gestart wordt en dan voel ik dat we gaan rijden. Aan het eind van de oprijlaan van de boerderij van Mr Ron ligt een flinke drempel. Als we daarheen rijden voel ik de dildo extra goed in mijn kont. Ik weet nog niet of ik het lekker vind of niet, maar merk wel dat ik botergeil wordt van de schokjes aan mijn ballen, pik en kont.

Het geschud en gebonk gaat maar verder. Ik merk al snel dat de rit achterin de bus niet helemaal comfortabel is. Ondanks dat vind ik het wel spannend en geniet van de machteloosheid. Na een tijdje gereden te hebben voel ik dat het busje vaart mindert.

Als het busje stilstaat hoor ik het raam opengaan en ik hoor dat de man zijn rijbewijs moet laten zien en moet blazen. Ik hoor een piepje en daarna hoor ik een man zeggen dat de bestuurder niet gedronken heeft. Door de blinddoek heen zie ik opeens fel licht op mij gericht. Ik hoor dat de man uit moet stappen van de agent en na een tijdje gaat de schuifdeur open.

Ik word gevraagd hoe ik heet en wat ik hier doe. Ik vertel dat ik mark heet en dat ik hier vrijwillig ben. De agent wil meer weten en ik vertel hem dat ik een ontdekkend slaafje ben die door zijn Mr aan deze man uitgeleend ben.

Ik voel me behoorlijk te kijk zitten in mijn blootje en door de combinatie van de zenuwen en de electro krijg ik ook nog een orgasme waar de agent bij staat. Ik voel het zaad uit mijn ballen stromen en kennelijk ziet de agent het ook want hij zegt dat het er inderdaad op lijkt dat ik het leuk vind. De man stapt weer in en hij vraagt of ik het nog naar mijn zin heb. Na een volmondig ja voel ik dat we weer gaan rijden. Na weer een tijdje gereden te hebben voel ik dat het schudden weer meer wordt.

Steeds heviger ga ik heen en weer en voel ik de dildo in mijn kont op en neer gaan. Na een minuut of 2 door het schudden geneukt te zijn voel ik het busje weer stoppen. Nu hoor ik achter mij een deur opengaan.

Ik hoor een klik en voel dat ik met stoel en al half omgedraaid word. Ik voel de frisse wind over mijn blote lichaam en ik voel dat de schokjes van de electro in een hogere intensiteit gezet worden. Niemand zal je neuken en je zal niemand pijpen. Mannen mogen echter wel over je heen spuiten. Terwijl ik te kijk zit worden mijn benen uit elkaar getrokken en ik voel dat om elke enkel een band wordt gedaan.

Nu zit ik helemaal te kijk. Ik voel dat er iets op me geschreven wordt, zo te voelen met een viltstift. Al snel hoor ik geroezemoes van meerdere mannenstemmen en ik hoor mijn tijdelijke Mr zeggen dat ze dichterbij mogen komen. Ik hoor dat mannen oplezen: Ik begrijp dat de spelregels voor vandaag op mijn borst geschreven zijn. Ondertussen hebben de electro schokken zijn uitwerking ook niet gemist en voor de tweede keer stroomt het zaad uit mijn pik als ik een orgasme krijg.

Ik hoor gejuich uit mijn toeschouwers komen en al snel voel ik de bus omlaag gaan. Ik hoor het soppende geluid van een aftrekkende pik vlak voor me en al snel hoor ik een man hijgen en klaarkomen. Ik voel zijn zaad langs mijn nek naar beneden glijden en ik voel hoe het uitgesmeerd wordt over mijn borst en ballen. Ik voel dat iemand op mijn rechterbeen gaat zitten en ik voel een pik tegen mijn buik.

De pik smeert zich in met het zaad dat op mijn buik zit. Hierna voel ik een hoofd zich tussen mijn buik en de pik wurmen en aan de bewegingen te voelen wordt de man die op mijn been zit gepijpt.

Ik hoor hem kreunen, maar voel niets op mij komen. Ik stapte uit en hij kwam naar me toe en stelde zich voor als Henk en zei laat je naam maar zitten je bent vanaf nu slet.

Trek je kleren maar meteen uit en leg ze in je auto, geef mij de sleutels maar en loop maar mee. Wat zeg je denk ik maar meteen heb ik al een tik op mijn wang te pakken, opschieten, kleren uit.

Daar sta ik dan, naakt naast mijn auto. Benen spreiden, en voorover bukken pak je enkels maar vast is het volgende wat je me opdraagt, gelaten volg ik het bevel op. Je gaat achter me staan en pakt mijn ballen tussen mijn benen door beet en trekt en knijpt en flink in, ik kreun zachtjes van genot en pijn en voel mijn pik hard worden, dan laat je me los en schuift twee vingers in mijn kontje dat ik thuis nog even heb ingesmeerd met wat glijmiddel.

Je ben aardig tochtig zeg je terwijl je nog een vinger in mijn reet laat verdwijnen en ze ruw in en uit mijn reet laat gaan. Je haalt uit een van je zakken een stalen ring van zeker 3 cm breed en propt ruw mijn ballen erdoor heen, zo dat staat wat leuker en trekt me vervolgens aan mijn ballen mee naar de stal. Binnen zie ik nog een man staan, dit is mijn broer Jan en we gaan eens lekker wat plezier met je maken.

Ze nemen me mee naar een ruimte achter in de stal en leten me over een tafel heen buigen, waarna ze mijn polsen en enkels vastbinden aan de tafel poten. Zo nu zullen we je gaan voorbereiden op het uit laten komen van je fantasieën, ga er maar van uit dat het een ruige en geile bedoeling gaat worden slet.

Eerst maar een kijken wat dat lekkere kontje van je kan hebben. Henk liep naar een kast en haalde daar een aantal dildo’s en pluggen uit samen met een fles glijmiddel, een dildo van zeker 22 cm en 5 cm dik werd lekker ingesmeerd en zonder voorwerk meteen mijn kontje in geschoven.

Ik kermde het uit van de pijn en schrik maar begon al snel te kermen en kreunen van genot. Die slet vind het lekker zei hij tegen Jan, geeft me eens dikke van 6 cm, ik voelde mijn sluitspier weer uitgerekt worden en met een flinke duw verdween ook deze dildo in mijn kontje en werd er ruw mee geneukt.

Dit gaat tot nu toe goed, we doen er een plug in zodat hij lekker open blijft staan en gaan dan dat pijp smoeltje eens uitproberen. Een buttplug van zeker 6 cm breed en 15 cm lang, geheel voorzien van ribbels ging naar binnen en werd met duct tape vastgezet. Beide broers kwamen voor me staan en knoopte hun overall los en lieten ze op hun enkels zakken. Daar kwamen twee besneden neukpalen te voorschijn elk met een enorme hangzak met forse ballen erin, beide pikken meer dan 20 cm schatte ik.

Zo sletje eens kijken hoever dat mondje van je open kan en hoever wij zonder problemen je neuk keeltje in kunnen. Jan pakte mijn hoofd vast en ik opende in lichte paniek toch mijn mond, dat ging nooit passen dacht ik nog, maar onder tussen zat die dikke eikel al tegen mijn huig aan te schuren en hoorde ik Henk zeggen, ontspan je en blijf door je neus ademen dan gaat alles goed.

Jan begon met ze eikel nu druk uit te oefenen opmijn keel en langzaam schoof hij verder naar binnen, ik begon braak neigingen te krijgen en voelde steeds meer slijm in mijn mond en keel. Dat gaat goed zei Jan, hij begint de boel al lekker onder te kwijlen, beter glijmiddel is er niet en weer drukte hij zijn pik verder in mijn keel en begon nu ook neuk bewegingen te maken. Ik kreeg het steeds benauwder en werd licht in mijn hoofd, gelukkig merkte Jan dit en hij trok zich geheel terug, ondertussen liep het slijm over mijn kin heel en haalde ik gierend adem.

Goed gedaan slet maar we zijn er nog niet, hij pakte mijn hoofd stevig vast en trok me zo over zijn harde pik heen tot zijn ballen tegen mijn kin aantikte en begon me te neuken. Na 8 stoten diep in mijn keel hoorde in hem kreunen en spoot een aantal hete dikke stralen zaad in me, half stikkend slikte ik zoveel mogelijk door.

Samen met zijn half harde pik kwam er nog wat zaad uit mijn mond en kreeg ik een complimentje, dat was lekker slet, smaakt zeker naar meer. Henk stond er lachend bij te kijken en zei dat keel neuken vandaag geen probleem was en dat ze nu alleen nog mijn kont nog verder moesten testen.

De plug ging er uit en Henk schoof zijn lekkere pik tot aan zijn ballen mijn kontje in, beide begonnen we te kreunen en Henk begon in sneltrein vaart te pompen en spoot na een paar minuten een flinke lading in mijn kontje.

Hij is wat mij betreft goedgekeurd zei Henk en beide maakte ze me los en terwijl ze me ondersteunde liepen we teug naar de stal, in een hoek stond een soort van bok die ze vroeger ook bij gym gebruikte en waarop ze me weer vastbonden. Goed slet je bent nu gekeurd en we gaan je vandaag een flink gebruiken.

Mijn kont werd voorzien van een anaal speculum, die flink aangedraaid werd, zo 7 cm is een mooie stand zei Henk kan ook meteen het zaad er weer uitlopen en je mond zullen we vast open zetten voor gebruik met een mond spreider die ook tot maximaal geopend werd. Zo slet je ben nu klaar voor ons feestje van vandaag, we hebben speciaal voor jou een fickstutenmarkt georganiseerd, weet je wat dat betekend? Ik kon alleen maar van nee schudden, goed ik zal het uitleggen zei Jan, het is een soort paardenmarkt waar merries komen om gedekt te worden door hengsten en vandaag ben jij de merrie voor ongeveer 15 hengsten, geil hé.

Lachend liepen beide broers de slat uit mij achterlatend, aan alle kanten lekkend, kwijlend uit mijn mond door de spreider en zaad lekkend uit mijn opengesperde kontje. Daar lag ik dan, mijn gedachten vlogen alle kanten op, wilde ik dit wel, een terugweg was er niet en ik voelde het voorvocht langs mijn eigen pik lopen denkend wat er net was gebeurd en datgene wat ik nog zou gaan meemaken.

Eerst Douchen - 3 Door: Arjen And Friends - 11 Door: Nieuw In De Sportschool - 11 Door:

VETTE WIJVEN ESCORT ZEELAND

Thuisontvangst amersfoort liggend neuken