Lekkere penissen bef lessen

lekkere penissen bef lessen

... PRIVE DAMES FRIESLAND LESBISCHE NEGERINNEN beffen, likken, kuttebutten, minetten, Pan uit eten, pruim likken, cunnilingus, kan penetreren (met je penis deze keer!) of ze zal je een 'ga verder' teken geven. Het nat worden is een natuurlijk glijmiddel voor het ontvangen van de penis in Beffen is, buiten dat het ook lekker is om te doen ook een prettig voorspel om. Dit vocht zorgt er voor dat de penis gemakkelijker in de vagina kan glijden. Als de Les 3; Vrij veilig, ook voor de eerste keer Les 5; De weg naar de vagina, beffen en vingeren Wat opwindend is dat de vrouw de man ook even lekker pijpt.

Haal voorzichtig de lippen uit elkaar en kijk naar haar binnenste schaamlippen. Lik deze als je dit wil. Je gaat nu langzaam richting clitoris. Telkens als je haar vagina aanraakt moet je eraan denken om je vingers vochtig te houden door deze te likken of deze vochtig te houden met haar vaginale vocht. Je vingers moeten nat zijn als je naar haar clitoris gaat, want deze produceert geen vocht van z'n eigen.

Als je deze met droge vingers aan raakt kan deze ruw aanvoelen en kan een onaangenaam gevoel voor haar opleveren. Bedenk je ook dat vrouwen er van houden om geplaagd te worden. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door je te focussen op de binnenkant van haar dijen, ook een zeer gevoelig gebied. Lik deze, kus deze, ga richting haar vagina maar ga op tijd weer een andere richting uit. Je zult haar op deze manier gek maken.

Lik vervolgens het gebied waar haar benen over gaan in haar vagina. Ga voorzichtig met je lippen over haar vagina zonder deze naar beneden te drukken om haar verder te plezieren. Ze zal zich laten horen en haar lichaam in jou richting bewegen in een poging dichter bij je te komen. Dit is het moment om je lippen recht op haar clit te drukken.

Kus haar, eerst voorzichtig en daarna steeds harder. Op dit punt moet je je tong gebruiken om haar vagina lippen uit elkaar te halen. Als ze opent, ga dan met je tong op en neer tussen de lagen van haar vagina. Langzaam en voorzichtig spreid je haar benen nog verder. Dit is echt heel erg opwindend voor haar, omdat je haar hele erogene gebied nu hebt bewerkt.

Kijk of je de clitoris al hard genoeg hebt gemaakt om 'm uit z'n schuilplaats te halen. Als het zo ver is lik 'm dan. Druk tegen haar huid. Druk weer voorzichtig haar schaamlippen weg en ga met je tong over de clitoris. Dit kun je het beste doen met korte snelle likken. Als je het op de juiste manier hebt uitgevoerd, zul je nu merken dat haar benen beginnen te trillen. Ze komt nu in de buurt van het punt waarop ze niet meer terug kan.

Op dit moment vorm je met je lippen een O en neem je de clit in je mond. Begin zachtjes te zuigen. Als ze dit prettig vind zuig je iets harder. Hou goed haar reactie in de gaten en pas je hier op aan. Als ze haar heupen de lucht in drukt, ga dan met haar mee Hou je mond op haar clitoris. Laat deze niet los. Geef je partner altijd het gevoel dat ze je input kan geven bij dit. Posities en houding Zorg dat beiden comfortabel liggen maar als je nog niet zo veel ervaring hebt met pijpen is het belangrijk dat jij helemaal comfortabel ligt.

Hieronder vindt je een aantal posities die je kunt gebruiken met hun voor- en nadelen:. Gezicht van de man af Dit is een goede positie om te beginnen wanneer je zelf nog niet zo veel ervaring hebt met het pijpen. Wanneer je samen naast elkaar op bed ligt, kun je langzaam naar beneden gaan met je hele lichaam.

Je gaat met je rug naar de man toe liggen zodat jij volledig en enigszins alleen met het pijpen bezig kunt zijn. Tussen de benen van de man Een lekkere positie omdat je als vrouw veel bewegingsvrijheid hebt. Je kunt bij deze positie de man laten zitten bijvoorbeeld op de rand van het bed of op een stoel waarbij jij knielend plaats neemt tussen de benen van de man. Staand voor de man Een standje wat niet door zowel iedere vrouw als man gewaardeerd wordt.

Het is enigszins vermoeiend omdat je als vrouw op je knieën zit of hurkt. Je kan natuurlijk ook voor hem gaan zitten op de rand van het bed.

Alleen zit je dan net iets te hoog om goed te kunnen pijpen. Een heel intiem standje omdat er veel lichaamscontact is. Je kan dit standje op verschillende manieren uitvoeren: Het is zeker een heerlijk standje om te doen of om mee te beginnen voor of tijdens een heerlijke vrijpartij. Technieken en tips Pijpen is niet alleen het in de mond nemen van de penis en recht-op-en-neer gaan. Het is een combinatie van het oraal bevredigen van de penis en ballen en het bevredigen met de hand.

Als je eenmaal de basisprincipes onder de knie hebt kun je verder gaan met het verfijnen van je pijptechniek. Dit is ook weer heel persoonsgebonden; wat de één heerlijk vindt doet de ander helemaal niets. De hieronder beschreven technieken zijn dan ook niet bedoeld als de ideale pijptechniek maar als afwisseling en het vergroten van je kundigheid tijdens het pijpen.

Basistechniek Laat de penis in je mond glijden langs je lippen. Pak de schacht vast met de hele hand. Dit geeft een warm gevoel langs de hele penis terwijl er maar een klein stukje daadwerkelijk in je mond is. Nu kun je je hoofd bewegen waardoor de lippen over de eikel heen bewegen. Tongtechniek Bij deze techniek gebruik je voornamelijk je tong en is eigenlijk het beste te doen wanneer je tussen de benen van de man ligt of staand. Lik vanaf de ballen omhoog over de penis alsof het een lolly of een ijsje is.

Besteed extra aandacht aan de eikel bij het likken. Lik met het puntje van de tong onder of over de corona. Het zachtjes likken van het toompje is een bij deze techniek een gegarandeerd succes. De kunst is eigenlijk om met strak gespannen lippen over de rand van de eikel te bewegen.

Je maakt eigenlijk korte en snelle bewegingen waarbij de penis absoluut niet diep in de mond komt maar alleen de eikel wordt bevredigd. Neem de penis diep in je mond tot de eikel zich bij je huig bevindt. Wanneer je het hoofd iets naar achteren houdt ontstaat min of meer een rechte lijn tussen mond en keel waardoor je de penis dieper in je mond kunt nemen.

Je kunt de eikel dan stimuleren door je hoofd te bewegen. De kunst is om er niet bij te kokhalzen. Dit kun je proberen te voorkomen door op het moment dat je het voelt opkomen, bewust te gaan slikken zodat de reflex verdwijnt. Zuigtechniek Eigenlijk de techniek voor tijdens of direct na het klaarkomen.

Over het algemeen wordt het door mannen niet lekker gevonden wanneer je tijdens het pijpen zuigt aan de penis. Wel wanneer de man klaarkomt of direct na het klaarkomen is het een genot wanneer het zaad eruit gezogen wordt. Je moet het dan niet erg vinden om sperma in je mond te voelen of door te slikken.

Sperma slikken of niet? Het mogen klaarkomen in de mond van een vrouw wordt door mannen als het hemelse toppunt van het pijpen gezien. Maar niet iedere vrouw vindt de smaak van sperma geweldig. Sperma smaakt bij iedere man en bij elk orgasme weer anders. De ene keer zoeter dan de andere keer. Hier kun je dus niet vanuit gaan. Maak wel goede afspraken met elkaar.

Het is ontzettend frustrerend als jij niet zijn sperma in je mond wil hebben en hij plotseling klaarkomt. Zeg het gewoon dat hij even een signaal geeft wanneer hij een orgasme krijgt. Mocht je het geen probleem vinden dan kun jij je vriend of man trakteren op een heerlijk extra genot bij zijn orgasme. Maar ook wanneer je het wel een probleem vindt kun je toch zorgen voor een extra dimensie.

Sommige vrouwen vinden het niet erg om sperma in hun mond te proeven maar doorslikken wel. Je kan dan het sperma in je mond laten lopen maar tegelijkertijd duw je het weer naar buiten.

Lekkere penissen bef lessen

PRIVE HOEREN EINDHOVEN SM